Introdu cuvânt cheie

post

Voluntari organizație caritabilă

Voluntari organizație caritabilă

Draga Student ULBS – cautam voluntari :

 

Stimate Student, iti mulțumim că ti-ai făcut timp să citesti această scurtă scrisoare și să te gandesti sa ne ajuti să strângem fonduri și să creștem gradul de conștientizare a unui concurs pe care îl organizăm pentru a face cunoscuta organizația noastra caritabila, care anul acesta (din 28 august 2021) sărbătorește 20 de ani de funcționare a serviciilor caritabile la nivel local în Mediaș și Sibiu.

Love Light Romania, este o organizație caritabilă locală cu sediul în Ighisu-Nou, lângă Mediaș, care oferă facilități de îngrijire (Sanctuarul) tinerilor cu dizabilități, care la vârsta de 18 ani trebuie să părăsească centrele de plasament în care au locuit și sunt lăsați abandonați, să se descurce singuri fără abilitățile sociale sau de viață necesare pentru a se adapta la un nou stil de viata. In unele cazuri, se mută într-un centru pentru adulți unde își vor trăi restul vieții singuri și nu vor afla niciodată cum este cu adevărat o familie sau o viață normala.

Sanctuarul ofera programe care au scopul de a ajuta locuitorii să învețe abilități importante de viață, integrarea socială și, cel mai important, este un mediu familial pentru ei. Costurile sunt menținute scăzute. Doar 15 € acoperă o zi de îngrijire completă, îmbrăcăminte, produse alimentare, etc pentru rezidenți.

Rob Rowe, directorul actiunii de caritate, a luat de asemenea parte la programul Cunoaste Anteprenorul care are loc la ULBS.

Perioada Covid din 2020 și 2021 a afectat toate sursele de finanțare ale organizației, așa că am fost creativi să creștem atât gradul de conștientizare, cât și finanțarea prin introducerea a doua campanii noi:

  1. O campanie #DonateaDay cu 3 sub-campanii acestea fiind
    • în cazul în care le cerem oamenilor să doneze 15 EUR sau mai puțin pentru a evidenția faptul că o zi de îngrijire completă (cazare, îmbrăcăminte, mâncare etc.) costă 15 EUR și, donând această sumă sau mai puțin, puteți contribui la îngrijirea unei persoane timp de o zi. Campania se bazează pe un principiu matematic în care evidențiem câți oameni ca mulțime pot ajuta la oferirea unei zile de îngrijire la Sanctuar
    • unde le cerem oamenilor să doneze o zi de salariu. Acest lucru va fi probabil considerabil mai mult, astfel încât 100 € ar plăti pentru o săptămână întreagă de îngrijire pentru un rezident
    • unde le cerem oamenilor să doneze o zi din timpul lor pentru a oferi abilități sau servicii care să ajute la strângerea de fonduri. Acest lucru ar putea fi organizarea unui concert local sau furnizarea unor competențe esențiale avem nevoie de ajutor pe (instalații sanitare, constructii,)

 

  1. Campania Origami va avea loc pe parcursul a 6 luni, în perioada 31 octombrie – 30 aprilie. Există
    1. 6 categorii la care participanții pot intra, fiecare va avea un premiu pentru cel mai bun Origami prezentat.
    2. Vor exista și categorii sezoniere, de exemplu pentru Halloween, Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, Paște (român).
    3. Daca strangem destui sponsori, este posibil sa anuntam si competitii spontane.

 

Puteti ajuta în 4 moduri.

  1. Avem nevoie de câteva abilități bazate pe IT care pot ajuta la susținerea funcționării back-office a competiției, acest lucru implică încărcarea videoclipurilor pe un canal YouTube și etichetarea lor corespunzatoare, apoi ajutând la conectarea acestora atât la Facebook cât și la Instagram, astfel încât participantul să poată partaja acest lucru pe canalele lor de social media. De asemenea, avem nevoie de ajutor pentru crearea și menținerea unei baze de date a participanților, precum și a întreprinderilor locale care aleg să sprijine concursul. De asemenea, avem nevoie de ajutor pentru încărcarea logo-urilor sponsorilor și sprijinirea întreprinderilor pe pagina web, astfel încât acestea să poată obține o expunere maximă pentru sprijinul lor.
  2. Avem nevoie de ajutor in vizitarea cafenelelor, restaurantelor si magazinelor locale si a afacerilor locale, in special in Sibiu si Medias pentru a intreba proprietarii daca vor participa la promovarea competitiei si la gazduirea de cutii de donatii la fața locului. Avem pregătită o scrisoare care poate fi dusă la proprietarii de afaceri, dar avem nevoie și de ajutor pentru a explica principiile, caritatea și competiția pentru a le crește șansele de participare. în cazul în care un proprietar de afaceri se înscrie, avem nevoie de ajutor pentru a imparti materiale de promovare și cutii de donație și pentru a oferi postere de sezon, schimband astfel pe cele vechi. Mai multe informații mai jos.
  3. Ajutor la găsirea sponsorilor locali în mod ideal pentru premii în competiția Origami, în special pentru orice competiții flash pe care le organizăm, astfel încât să putem promova natura locală a organizației caritabile și a  afacerilor locale. Aici avem nevoie, de asemenea, de ajutor pentru a promova sprijinul sponsorului ca parte a procesului.
  4. În cele din urmă, avem nevoie de cât mai mult ajutor pentru a face competiția să devină cât mai virală posibil. Acest lucru vă va implica să partajați și să comentați postările campaniei publicate pe Facebook și Instagram.

Dacă puteți ajuta și doriți să faceți voluntariat, vă rugăm să-l contactați pe Robert Rowe fie prin e-mail rob@lovelightromania.com, fie prin telefon, fie pe WhatsApp -Robert Rowe, Director, Love Light România la +40762613593.

Vă veți alătura unei echipe de Voluntari existente, formată din, un Mentor de Afaceri care lucrează cu ULBS la programul Meet the Entrepreneur, o studentă britanică de publicitate creativă recent absolvită și o studentă româncă din Sibiu care acum își desfășoară anul 2 la Universitatea Newcastle din Marea Britanie în media și comunicare. Și Robert. Apelurile de proiect sunt organizate în limba engleză și reprezintă o oportunitate într-un mediu sigur pentru a obține mai multă expunere la limba engleză.

 

Campania 1. Competitia virala de Origami.

Ceea ce cerem afacerilor locale să facă este să ne ajute să creștem gradul de conștientizare a organizației noastre caritabile și a concursului. Ne puteți ajuta făcând 3 lucruri:

1.        Afisarea unui poster A2 (420mm x 594mm) care cuprinde informatii despre concursul Origami si despre mesajul nostru cu privire la donatii, intr-un loc proeminent al localului dumneavoastra.

Update when we get the latest version from Iana with Romanian translation

2.       Plasarea unei cutii de donatii pe tejgheaua dumneavoastra pe care o oferim noi, prin care se vor aduna donatii si se vor colecta lunar.

3.       Ne-ar plăcea să ne ajutați dacă puteți, oferindu-vă poate să semnați pentru acele persoane care aleg să doneze, un card de fidelitate Love Light România pe care îl vom oferi. Acest card are 7 spatii de fidelitate de semnat si atunci cand doneaza de fiecare data, achizitioneaza in premisa dumneavoastra si le semnati cardul (nu trebuie sa doneze de fiecare data cand vin la dumneavoaatra, dar semnati de fiecare data cand sunt loiali afacerii). Pentru asta v-am ruga să luați în considerare să le oferiți un cadou gratuit pentru loialitatea lor de la premisa dvs. Încercăm să subliniem faptul că pentru 1 săptămână (7zile) costul îngrijirii este de 15 € pe zi (105 euro pe săptămână)

Ceea ce vom face pentru anteprenorii afacerilor este să oferim recunoastere ca organizație de sprijin pe pagina site-ului nostru pentru Competiția Origami, care va fi promovată și pe Facebook / Instagram și LinkedIn. Sperăm ca, pe măsură ce campania devine din ce în ce mai virală, să atragă interesul nu doar al presei locale, ci și al mass-mediei naționale și, din acest motiv, vom face referire și la afacerile locale care ne ajută să creștem vizibilitatea competiției.

La finalul concursului, le vom pune la dispoziție un certificat de participare cu detalii despre rezultatele obținute ale campaniei și vor putea folosi acest lucru pentru propriul marketing și publicitate. Primele 5 afaceri locale care strâng cele mai multe donații pentru noi în această perioadă vor fi, de asemenea, înscrise într-o competiție în care câștigătorul va primi două premii:

  1. Un curs gratis de la Web Swiss Academy, Sibiu care prezinta modalitati de imbunatatire a site-ului dumneavoastra si va invata cum sa atrageti mai multi clienti.
  2. Un curs gratuit de la AdLemonade, Sibiu care va invata cum sa folositi o platforma Social Media, ca de exemplu Instagram sau Facebook, in avantajul afacerii dumneavoastra.

Câștigătorul va fi prezentat și în luna mai într-un articol pentru Media care rezumă succesul campaniei pe care a avut-o pentru obiectivele Love Light România.

Campania 2. Doneaza o zi. Cunoscuta cu hashtag-ul #DonateaDay #LoveLightRomania

Mentionat si anterior, se va desfasura cu 3 sub-campanii:

Campania 1: Donează o zi de îngrijire – £ 15 / € 15

Target – piata din Marea Britanie si romanii din strainatate. Poate încerca și România.

A) Serie de videoclipuri scurte / povestiri care arată modul în care fondurile ajuta și adăuga valoare

B) Poster cu exemplu matematic al modului în care puterea donațiilor de rețea atinge obiectivul. Aveți nevoie de un instrument digital care să le arate oamenilor cum se atinge obiectivul, astfel încât să gamificăm campania

Campania 2: Donează o zi de salarii Exemplu £ 100 – £ 250 impact donație

Target – piața din Marea Britanie

Aceeași serie de videoclipuri/povestiri scurte ca și campania 1 care arată modul în care fondurile ajută și adaugă valoare

Poster diferit care arată cum o zi de salarii poate oferi o săptămână sau o lună de îngrijire

Campania 3 a & b: Donează o zi de servicii

Target – piata din Marea Britanie si Romania

Campania A: Donează o zi de serviciu exemple pot include, de asemenea, a face un concert de caritate, etc campanie specifică în Marea Britanie pentru a dona o zi pentru a ajuta cu strângerea de fonduri / creșterea vizibilității / colecta donații de materiale.

Campania B: Doneaza o campanie specifica zilei pentru zona Sibiu/Medias pentru a obtine ajutor pentru a contacta/merge la cafenele/restaurante/locuri de pizza etc pentru a promova campania Faza 2

Vă mulțumim pentru atentie și sperăm că vom pastra legatura pentru a ajuta ca voluntar. Dacă vă puteți ajuta și doriți să faceți voluntariat, vă rugăm să-l contactați pe Robert Rowe fie prin e-mail rob@lovelightromania.com, fie prin telefon, fie pe WhatsApp- Robert Rowe, Director, Love Light România la +40762613593

LLR – Letter to ULBS for volunteers to help – RO