Introdu cuvânt cheie

post

Invitație la voluntariat – Student4Student

Invitație la voluntariat – Student4Student

Universitatea ,,Lucian Blaga” din Sibiu, dorește să implementeze proiecte inedite, dar are nevoie de noi, studenții din toate facultățile, să ne spunem părerea, să ne implicăm activ, să venim cu idei și soluții.
Astfel, echipa de conducere a U.L.B.S. lansează o invitație la voluntariat – Student4Student, iar pentru aceasta, se va realiza o bază de date în care se vor regăsi toți cei care doresc să participe la activități diverse (începând cu cele sociale, dar și organizatorice și administrative).Formularul* atașat acestei postări este destinat studenților care sunt dispuși să se înscrie și să facă parte din echipele de voluntari ale universității. Dintre aceștia, în funcție de proiecte, disponibilitatea și ordinea celor înscriși, vor fi selectați periodic un număr de studenți care se pot implica în acțiuni extracurriculare.

Sunteți invitați să vă înscrieți în număr cât mai mare și veți avea ocazia să acumulați un plus de experiență, dar și să aduceți îmbunătățiri în domeniile și structurile preferate.

*Accesarea și completarea acestuia necesită utilizarea adresei instituționale (@ulbsibiu.ro).
https://forms.gle/iWSuzgSGT3QjLKDf7 ”

Cu stimă,
Cristian Ichim

Student – reprezentant în Senatul Universității ,,Lucian Blaga” din Sibiu