Introdu cuvânt cheie

post

Proiect ACCES ŞI ECHITATE ÎN UNIVERSITĂŢI. DEMERSURI ANTREPRENORIALE INOVATOARE PENTRU STUDENŢI

Proiect ACCES ŞI ECHITATE ÎN UNIVERSITĂŢI. DEMERSURI ANTREPRENORIALE INOVATOARE PENTRU STUDENŢI

Stimati studenti,
Doresc sa aduc la cunostinta posibilitatea de a participa intr-un proiect finantat din Fonduri Europene.
https://www.ulbsibiu.ro/news/proiect-pentru-dezvoltarea-aptitudinilor-antreprenoriale-inovatoare-pentru-studenti-si-cadre-didactice-derulat-de-ulbs-si-uvt/
Acest proiect se adreseaza studentilor din anul anul II – pentru toate programele de studii universitare de licență cu durata de 3 ani, studenților din anul III de studii înmatriculați la programele de studii universitare de licență cu durata de 4 ani (Teologie, Drept, Științe inginerești, Asistență medicală generală), studenților din anul IV Farmacie și studenților din anul V Medicină/ Medicină dentară, care pot beneficia de burse in valoare de maxim 300 de lei/luna, pe parcursul ultimelor 3 semestre de studii la licenta.
Bursa se acorda studentilor care se incadreaza in categoria de grup vulnerabil (proveniti din mediul rural, populatia roma, studenti netraditionali cu varsta mai mare de 24 de ani).
Sunt eligibili: studentii din mediul rural din Regiunea Centru, Regiunea Vest si Sud EST Oltenia.
Altfel spus:
– judetele Sibiu, Alba, Brasov, Mures, Harghita si Covasca – centru;
– judetele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara – vest
– judetele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea
Descrierea proiectului este atasat la acest email. De asemenea si adeverinta tip necesara studentilor.
Pentru inscrierea in acest proiect este necesar un dosar GT. Anexele necesare pentru completarea acestuia sunt atasate la email.
De asemenea, anexele pot fi completate la momentul depunerii dosarului in cladirea rectoratului – birou 105. (in intervalul luni-vineri 9-14 pana in data de 20.01.2020)
Daca proiectul reprezinta interes pentru dvs, puteti depune dosarul de înscriere la sediul: Rectoratului Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Bulevardul Victoriei, Nr. 10, cam. 105
Persoane de contact:
TIMBALARI Carolina- 0743399154 / carolina.timbalari@ulbsibiu.ro
ROTARU Mihaela – 0735111055 / mihaela.rotaru