Introdu cuvânt cheie

post

CONFERINȚA NAȚIONALĂ CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ: „STUDENȚII DE AZI, PROFESIONIȘTII DE MÂINE”

CONFERINȚA NAȚIONALĂ CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ: „STUDENȚII DE AZI, PROFESIONIȘTII DE MÂINE”

 

FACULTATEA DE DREPT din cadrul Universității din Oradea
în parteneriat cu E.L.S.A. Oradea
vă invită să participați la:
CONFERINȚA NAȚIONALĂ CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ:
„STUDENȚII DE AZI, PROFESIONIȘTII DE MÂINE”
(ediția a IV-a)

Evenimentul științific se adresează studenților domeniilor Drept și Științe Administrative –din țară și din străinătate, de la toate ciclurile de învățământ. Anul trecut, în timpul stării de urgență am abordat temele DREPT – MEDICINĂ, respectiv ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ – SISTEMUL DE SĂNĂTATE PUBLICĂ.
Condițiile din prezent ne spun că problematica EFECTELOR PANDEMIEI COVID 19 ÎN SISTEMUL JURIDIC ȘI AL ADMINISTRAȚIEI PUBLICE este de o stringentă actualitate, în raport cu situația din prezent și mai ales în raport cu impactul semnificativ produs asupra unor segmente importante ale societății noastre, motiv pentru care aceasta va fi tema ediției din 2021.
Facultățile au misiunea ca în această perioadă să identifice și să exploateze toate resursele pentru continuarea, prin metode alternative, a activităților academice. Astfel, ne propunem ca evenimentul să se desfășoare on-line, utilizând platforma ”Zoom”.
Împreună, alături de colegii și studenții noștri, alături de colegii și studenții din alte centre universitare, dorim să păstrăm tradiția organizării acestui eveniment, așa încât adaptându-ne la condițiile date, vă invităm să fiți parte a acestei manifestări.

Vă aşteptăm cu drag!