Introdu cuvânt cheie

post

COMUNICAT IMPORTANT PENTRU STUDENȚI !

COMUNICAT IMPORTANT PENTRU STUDENȚI !

POTRIVIT HOTĂRÂRII CONSILIULUI DE ADMINISTRAȚIE AL ULBS, ÎNCEPÂND CU DATA DE 12.03.2020 PÂNĂ ÎN DATA DE 22.03.2020, ACTIVITĂȚILE DIDACTICE SE TRANSFERĂ ONLINE ATÂT PENTRU STUDENȚII DE LA CURSURI CU FRECVENȚĂ CÂT ȘI PENTRU STUDENȚII DE LA CURSURI ID ȘI MASTERAT.

ACEASTA INSEAMNĂ CĂ, PENTRU ACEASTĂ PERIOADĂ, STUDENȚII VOR PRIMI INFORMAȚIILE AFERENTE  CURSURILOR ȘI SEMINARIILOR ÎN DESFĂȘURARE,  PRIN MIJLOACE ONLINE DE TIPUL GOOGLE CLASSROOM, SITE-UL FACULTĂȚII, EMAIL, ETC. , PRIN INTERMEDIUL NEMIJLOCIT AL CADRELOR DIDACTICE TITULARE DE CURSURI ȘI SEMINARII.  PENTRU ACTIVITĂȚILE CARE NU SE DESFĂȘOARĂ ÎN REGIM ONLINE SE VA REALIZA DE CĂTRE CONDUCEREA FACULTĂȚII UN PROGRAM DE RECUPERARE DUPĂ EXPIRAREA PERIOADEI DE CARANTINĂ, CARE VA FI ANUNȚAT ULTERIOR.

MĂSURILE CONCRETE PRIVIND ORGANIZAREA ACTIVITĂȚILOR ONLINE ȘI/SAU DE RECUPERARE AFERENTE ACESTEI PERIOADE VOR FI COMUNICATE ÎN SCURT TIMP, DUPĂ APROBAREA LOR ÎN CONSILIUL FACULTĂȚII.

IN PERIOADA MENȚIONATĂ MAI SUS, SECRETARIATELE FACULTĂȚILOR ȘI CELELALTE SERVICII ADMINISTRATIVE, CONDUCEREA FACULTĂȚII PRECUM ȘI CADRELE DIDACTICE AU PROGRAM DE LUCRU NORMAL, CEEA CE INSEAMNĂ CĂ VĂ PUTEȚI ADRESA ACESTORA ORICÂND, LA SEDIUL FACULTĂȚII, TELEFONIC, PRIN EMAIL SAU ALTE MIJLOACE.

STIMAȚI STUDENȚI, ACEASTĂ PERIOADĂ NU ESTE UNA DE VACANȚĂ!  VĂ RUGĂM SĂ AVEȚI ÎN VEDERE FAPTUL CĂ MOTIVUL ACESTOR MĂSURI EXCEPȚIONALE  ESTE PERICOLUL CONTAMINĂRII CU COVID19, ȘI AU FOST LUATE PENTRU PROTECȚIA DUMNEAVOASTRĂ.  DAR ACEASTA ÎNSEAMNĂ CĂ, ȘI DINCOLO DE PORȚILE FACULTĂȚII, TREBUIE SĂ VĂ PROTEJAȚI  INDIVIDUAL ȘI SĂ VĂ LIMITAȚI, PE CÂT DE MULT POSIBIL, ACCESUL ÎN LOCURILE PUBLICE CU O MARE AGLOMERARE DE PERSOANE PRECUM ȘI CIRCULAȚIA PE TERITORIUL ȚĂRII ȘI/SAU ÎN STRĂINĂTATE.

DECAN,

CONF.UNIV.DR. DAIANA MAURA VESMAȘ