Introdu cuvânt cheie

post

Dragi candidate și dragi candidați la programele de studiu ale Universității „Lucian Blaga” din Sibiu

Dragi candidate și dragi candidați la programele de studiu ale Universității „Lucian Blaga” din Sibiu

Ne bucură și ne onorează că ați ales să vă înscrieți la programele noastre de studiu. Datorită vouă, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a avut cea mai bună admitere din ultimii ani, cu o creștere de peste 22% a numărului de candidați înscriși în raport cu anul precedent (de la 5.980 în sesiunea iulie 2019 la peste 7.300 în sesiunea iulie 2020). Iar înscrierile nu s-au încheiat încă!

Așa cum ați putut vedea deja, cei mai mulți dintre voi ați fost declarați admiși la cel puțin unul dintre programele universității noastre. Vă mulțumim și sperăm că veți alege să rămâneți alături de noi și mai departe, confirmându-vă locul și devenind astfel efectiv studenți ULBS. În acest caz, indiferent de specializarea pe care o veți alege, veți avea ocazia să studiați alături de un corp profesoral dedicat muncii, atent la nevoile voastre și deschis la dialog. Vă promitem că va fi o experiență – profesională și, în sens larg, de viață – pe care nu o veți regreta.

Adresăm acest mesaj tuturor candidaților noștri, indiferent de poziția pe care o ocupă pe listele de admitere. Acelora care au fost admiși pe locuri cu taxă le reamintim că, în afara posibilității de a glisa pe locuri bugetate prin retragerea altor candidați, le rămâne și varianta de a ocupa unul dintre cele 138 de locuri subvenționate în acest an de către ULBS și de a nu achita taxa de școlarizare. Pe candidații aflați pe listele în așteptare îi rugăm să aibă răbdare și încredere că li se va oferi în scurt timp posibilitatea de confirmare a locurilor.

Vă mulțumim încă o dată și sperăm să ne revedem cu toții la deschiderea noului an universitar!

Rectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu,

 Prof. univ. dr. habil. Sorin Radu