Introdu cuvânt cheie

post

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu – Facultatea de Drept – Locul I la Concursul Național de Drept Umanitar

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu – Facultatea de Drept – Locul I la Concursul Național de Drept Umanitar

În perioada 08-10 decembrie 2022 a avut loc, la București, în clădirea Palatului Parlamentului, Concursul Național de Drept Umanitar și Dreptul Refugiaților, organizat de Înaltul Comisariat O.N.U. pentru refugiaţi, Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, Comisia Națională de Drept Umanitar, Centrul de Drept Internaţional Umanitar al Armatei, SCP Beatrice Onica-Jarka & Asociații, SIMA – Students in moots association, UN Youth Romania.

Anul acesta, la concurs au participat studenți de la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Universitatea din Oradea, Universitatea din București, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea Babeş-Bolyai.

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, compusă din studentele Diana Maria Călinescu, Ştefana-Magdalena Magdan și Ana Morari a ocupat locul I, fiindu-i decernat premiul  Maxima cum laudae – cea mai bună echipă din concurs.

Echipa a fost coordonată de doamna lector univ. dr. Andreea Dragomir, pregătirea de specialitate a avut loc sub îndrumarea doamnei conf.univ. dr. Laura Maria Crăciunean-Tatu, iar pe durata concursului echipa l-a avut alături pe domnul asist. drd. Sergiu Berindea.

Urmează Concursul Internațional de Drept Internațional Umanitar, la care echipa formată din studentele Facultății de Drept din Sibiu va reprezenta România.

Transmitem cele mai calde felicitări studentelor noastre și colegilor care s-au ocupat de pregătirea lor, și le urăm succes în continuare!