Introdu cuvânt cheie

post

Lideri pentru Justiție 13 (2022) – Apel la candidaturi

Lideri pentru Justiție 13 (2022) – Apel la candidaturi

Lideri pentru Justiție 13 (2022) – Apel la candidaturi | Termen limită: duminică, 17 octombrie

Bună ziua,

Numele meu este Doru Toma și coordonez programul de leadership și comunitatea Lideri pentru Justiție. Apelul la candidaturi pentru ediția a 13-a a programului nostru este deschis până duminică, 17 octombrie. Pentru că ne dorim să ajungem la cât mai mulți tineri juriști cu potențial de leadership, ne-am bucura să distribuiți anunțul de mai jos către studenții de anul 4, masteranzii și doctoranzii interesați să candideze. Vă mulțumesc! Cu cele mai bune gânduri, Doru Toma

Lideri pentru Justiție (ediția a 13-a, 2022) – apel la candidaturi cu termen limită duminică, 17 octombrie

Programul de leadership este dedicat tinerilor profesioniști în drept cu vârste între 22 și 35 de ani, aflați în primii 5 ani de carieră profesională (judecători, procurori, grefieri, avocați, consilieri juridici, notari publici, mediatori, executori judecătorești, juriști în ONG-uri sau companii, asistenți universitari, ofițeri de poliție cu studii în drept, etc.), masteranzilor, doctoranzilor, precum și studenţilor la drept aflați în ultimul an de studiu.

Lideri pentru Justiție este despre oameni și valori, despre dorința de a te cunoaște mai bine și a crește, despre prietenie și nevoia de dreptate, despre motivații puternice și curajul de a face schimbări în jur. Programul pune accent pe deprinderea abilităților și dezvoltarea potențialului de leadership, o mai bună înțelegere a profesiilor juridice și a sistemului de justiție dar și pe identificarea și implementarea unor soluții concrete pentru probleme punctuale din mediul profesional, sistemul de justiție și societate.

Pe parcursul anului 2022, cei 20 de juriști selectați vor participa la 6 sesiuni de training, o întâlnire anuală și evenimente interne ale comunității de absolvenți, o vizită de studiu în Germania și proiecte de grup alături de colegii din program! Programul facilitează dezvoltarea personală și profesională, precum și implicarea activă în schimbarea în bine a sistemului de jusitție.

Dosarul de candidatură va conține un CV, o scrisoare de motivaţie (o pagină) și un eseu (maxim două pagini) despre o schimbare concretă pe care dorești să o aduci profesiei tale, instituției în care activezi sau sistemului de justiţie în ansamblul său. Așteptăm candidaturi din partea tinerilor juriști cu potențial de lideri la adresa la adresa office.rspsoe@kas.de până duminică, 17 octombrie 2021, ora 23:59.

Mai multe detalii despre modulele de training din program, comunitatea de absolveți sau procesul de selecție în documentul din anexă, pe www.kas.de/leadership, www.lideripentrujustitie.ro și pe www.facebook.com/LeadersforJustice.

Toate costurile legate de program, cu excepția transportului în România, vor fi acoperite de Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer (www.kas.de/rlpsee).