Introdu cuvânt cheie

post

ÎNSCRIEREA LA PROGRAMUL DE FORMARE PSIHOPEDAGOGICĂ – NIVEL I

ÎNSCRIEREA LA PROGRAMUL DE FORMARE PSIHOPEDAGOGICĂ – NIVEL I

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR ADMIȘI LA PROGRAMELE DE LICENȚA

INFORMAȚII PRIVIND ÎNSCRIEREA LA PROGRAMUL DE FORMARE PSIHOPEDAGOGICĂ – NIVEL I

Dacă dorești să-ți crești șansele pentru o carieră de succes, alege să urmezi modulul psihopedagogic de Nivel I!

Prin parcurgerea lui vei putea să devii profesor pentru învățământul obligatoriu (gimnaziu și liceu, ciclul inferior).

Pentru aceasta este suficient să bifezi înscrierea la modulul psihopedagogic și să completezi un formular de admitere. După confirmarea locului la programul de licență ales, următorul pas va fi semnarea unui contract de studii pentru Nivelul I, la începutul anului universitar la sediul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, Calea Dumbrăvii nr. 34, tel. : 0269211602, email : dep.dppd@ulbsibiu.ro.

Formarea prin modulul pedagogic de nivel I cuprinde următoarele discipline: Psihologia educației, Pedagogie, Didactica specialității, Managementul clasei de elevi, Instruire asistată de calculator și Practică pedagogică. Aceste cursuri vor fi urmate în cei 3 ani ai studiilor de licență.

Pentru studenții admiși la buget, cursurile modulului psihopedagogic de Nivel I sunt gratuite. Pentru studenții admiși în programe cu taxă, modulul se plătește anual.

De ce să alegi să urmezi Nivelul I:

  • pentru a căpăta o certificare în plus față de specializarea de licență la care ești admis, care-ți va da dreptul de a lucra ca profesor în învățământul obligatoriu;
  • pentru a învăța mai multe despre educație, despre cum să lucrezi cu copiii, lucruri care-ți vor fi de folos în calitate de părinte, în viitor;
  • pentru a putea să susții cursuri de formare cu cei de la locul de muncă, cursuri necesare în activitatea profesională viitoare;
  • pentru a te bucura de un mediu de învățare prietenos, cald, cu studenți colegi din toată universitatea și cu profesori dispuși să te ajute și să te susțină, într-un mediu intercultural și incluziv;
  • nu în ultimul rând, de a te bucura de experiența de practică pedagogică în școli și licee, prin care, prin exersarea rolului de profesor, îți vei îmbunătăți competențele personale.

Te așteptăm la modulul psihopedagogic de Nivel I!

Rețineți: Dacă nu vă înscrieți în anul I, veți putea să faceți acest lucru numai la Nivelul I postuniversitar, după finalizarea licenței în regim cu taxă!

Orice întrebări suplimentare aveți, vă rugăm să le adresați direct DPPD-ului, ale cărui date de contact le găsiți mai sus!