Introdu cuvânt cheie

post

FORMULAR DE ÎNSCRIERE LA EXAMENUL DE LICENȚĂ/ DISERTAȚIE

FORMULAR DE ÎNSCRIERE LA EXAMENUL DE LICENȚĂ/ DISERTAȚIE

PASI DE URMAT PENTRU

FORMULAR DE ÎNSCRIERE LA EXAMENUL DE LICENȚĂ/ DISERTAȚIE

1. Pentru înscrierea la EXAMEN LICENTA/DISERTATIE se va utiliza în mod obligatoriu adresa instituțională (@ulbsibiu.ro) Pentru obținerea adresei instituționale se va trimite o cerere la adresa drept@ulbsibiu.ro până la data de 27.01.2022. (Vă rugăm specificați forma de învățământ – ZI sau ID – și programul de studii)

2. Declaratie de conformitate asupra lucrării știntifice (completata olograf si semnata, scanata format imagine sau pdf). Declarația va fi depusa fară avizul cadrului didactic coordonator, acesta urmând să semneze declarația ulterior procedurii de înscriere

3. Pregatiti urmatoarele documente ce vor fi incarcate in formular

    • Copie certificat de naștere (Nume.Prenume; format imagine sau pdf)
    • Copie carte de identitate (Nume.Prenume; format imagine sau pdf)
    • Adeverință medicală prin care să reiasă starea actuală de sănătate a deținătorului și eventual antecedente personale legate de boli cronice, format lizibil jpg. sau pdf. (Nume.Prenume format imagine sau pdf, ATENTIE adeverinta este necesara doar pentru inscrierea la examenul de licenta !)
    • Declaratie de conformitate asupra lucrării știntifice . (Nume.Prenume format imagine sau pdf)
    • Lucrare licență / disertatie (Nume.Prenume.DR.IF.pdf sau Nume.Prenume.DR.ID.pdf, ATENTIE fiecare pagina trebuie semnata ! )

4. Accesati formularul de inscriere online pentru care doriti sa aplicati accesibil 31.01.2022-05.02.2022 – LINK (CLICK AICI)