Introdu cuvânt cheie

post

Anunt de angajare. Consilier Juridic

Anunt de angajare. Consilier Juridic

Anunt de angajare…Consilier Juridic – cunoscător englezǎ/germanǎ, nivel B2/C1 !

Ce cautǎm? O persoanǎ dinamicǎ, absolventă a facultǎții de drept sau student, cu bune abilitǎți de comunicare și inter-relaționare ȋn ceea ce privește clienții strǎini ori romȃni, cu bună capacitate organizatoricǎ și de coordonare a unei echipe, motivatǎ și pro-activǎ. Atenția la detalii, rǎbdarea și cunostințele temeinice ȋn ceea ce privește elementele de tehnologie indispensabile unei societǎți și ȋn ceea ce privește expunerea și sistematizarea ideilor în ordine logicǎ și clarǎ, reprezinta un punct în plus. Totodatǎ, dorința de a deprinde cunoștințe noi și de a fi mereu pregǎtit pentru analiza celor mai importante noutǎți de interes general va reprezenta de asemenea un avantaj.

Ce oferim? Un mediu de muncǎ plăcut, o echipǎ tȃnǎrǎ dornicǎ de a integra un nou membru, profesionistǎ, posibilitate de promovare, instruire și perfecționare, precum și training-uri și participarea la conferințe din domeniu ori motivaționale susținute de speakeri de renume.

Cerințele postului oferit:

– cunoștințe de limbǎ germanǎ sau englezǎ, nivel B2/C1
-bună cunoaștere a modului de operare în Word, Excel .
-capacitate organizatorică foarte bună și cunoaștere la nivel minim a sistemului de drept românesc, constituie un avantaj.
– finalizarea studiilor juridice ori experiența în domeniu constituie un avantaj, însă nu este obligatorie !

* SALARIU NEGOCIABIL ÎN FUNCTIE DE PARTICULARITĂȚILE ȘI CUNOȘTINȚELE PERSOANEI INTERVIEVATE!

CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail : office@nartea.ro