Introdu cuvânt cheie

post

Plata online prin UMS

Plata online prin UMS

Direcția Comunicații și Marketing și Direcția Generală Administrativă, în colaborare cu partenerii RedPoint Software Solutions și Banca Comercială Română au implementat împreună cu procesatorul de plăți EuPlatesc.ro prin Sistemul de gestiune a școlarității UMS modalitatea de plată online cu cardul bancar.
Astfel, toți studenții, masteranzii și doctoranzii ULBS vor putea să-și achite online taxa de școlarizare și taxele administrative, după autentificarea în contul personal din platforma UMS, accesând secțiunea Plăți. Prin aceasta modalitate de plată, studenții vor scuti mai mult timp, vor evita eventuale cozi de așteptare, vor putea plăti oricând și de pe orice dispozitiv conectat la Internet.
Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision.
Ghidul de utilizare, lista taxelor care pot fi plătite și informații privind securitatea tranzacțiilor se găsesc pe pagina web dedicată http://support.ulbsibiu.ro/plataonline