Facultatea de Drept

Raţionament logic pentru examenul de Admitere în Magistratură și INM


Data postării 21.03.2016


Academia de Cursuri Lupu & Partners organizează cursul intensiv

Raţionament logic pentru examenul de Admitere în Magistratură și INM

București, Clădirea Rotary Construcţii, str. Lucian Blaga, nr. 4

27-29 mai 2016

Proba de ”Raţionament Logic” este foarte importantă şi este o probă eliminatorie în cadrul examenelor de admitere.

Acest curs oferă participanţilor dezvoltarea gândirii logice, a gândirii analitice, capacitatea de înţelegere a unui text scris, capacitatea de argumentare rapidă, într-un cadru profesionist, prin proceduri de organizare a tematicii de concurs, tehnici de învaţare, metode de abordare a grilelor de concurs, aplicaţii şi dezbateri.

Aplicaţiile practice se bazează pe grilele folosite la concursul de admitere în magistratură, precum si pe alte teste.

Structura cursului:
– Exerciții gândire logică
– Evaluează capacitatea candidatului de a înţelege, analiza şi argumenta textul dat
– Înţelegerea unui text scris
– Evaluează capacitatea candidatului de a citi şi înţelege texte complexe, precum și capacitatea de raţionare
– Exerciţii de gândire analitică
– Testează capacitatea de înţelegere a unor structuri de relaţii, stimulând capacitatea de analiză detaliată a relaţiilor

Cursul se va desfăşura pe parcursul unui weekend (vineri, sâmbătă şi duminică), 6-8 ore/zi.

În ultima zi vom simula examenul de admitere în INM. La final, vom analiza experienţa ta de la examen şi vom da un feedback personalizat fiecărui participant. Examenele de la simulare sunt o parte importantă a pregătirii pentru examen şi nu testează numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul indiviului per ansamblu când este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

Lectori:
Echipa de lectori este formată din practicieni specialişti în domeniul psihologiei, psihosociologiei şi psihoterapie analitică, logicieni, cu o bogată experienţă în formare.

Sorin Costreie este lector la Facultatea de Filosofie a Universităţii din Bucureşti, autor al Ghidurilor de rezolvarea a testelor de verificare a raţionamentului logic din cadrul concursului de admitere la Institutul Naţional de Magistratură (Editura Beck) şi co-autor al manualului de Logică şi Argumentare (Editura Humanitas). Sorin Costreie a publicat diverse studii şi lucrări de specialitate în volume şi reviste internaţionale (editate de către Springer, Kluwer, Elsevier, Taylor & Francis, Oxford University Press) şi în prezent predă cursul de Dezbatere, Argumentare şi Gândire critică la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii din Bucureşti.

Beneficii pentru tine:
– Acces la cei mai buni experţi
– Pregătire performantă şi adaptată nevoilor tale
– Locaţie de curs ultramodernă
– Comunitate formată din persoane cu interese comune
– Cazare pe durata cursurilor (pentru cei care nu sunt din localitate oferim cazare la preţuri mai mult decât acceptabile. Pentru informaţii contactează–ne)

Înscrierea şi rezervarea locului se face prin completarea fişei de înscriere online + trimiterea unei copii CI / BI pe adresa de e-mail: cursuri@lupupartners.ro

* mai multe informații pe site-ul Evenimente.juridice.ro, la nr. de telefon: 0766.056.807; 021.367.00.70 sau la adresa de e-mail: cursuri@lupupartners.ro.


Documente:

http://evenimente.juridice.ro

Facultatea de Drept

Copyright © 2017 Facultatea de Drept