Facultatea de Drept

ZIUA EUROPEANĂ A JUSTIȚIEI CIVILE


Data postării 20.10.2014


Tribunalul Sibiu și Judecătoria Sibiu, sărbătoresc alături de Facultatea de Drept din cadrul Universității Lucian Blaga”, vineri, 24 octombrie 2014, Ziua Europeană a Justiției Civile.
Cu prilejul mai sus arătat, organizează „Ziua Ușilor Deschise” în cadrul programului de lucru, între orele 8.00 -16.00, la sediul situat în municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 30.
Agenda evenimentului cuprinde în principal vizitarea compartimentelor din structura instanţei, accesarea portalului Tribunalului Sibiu și Judecătoriei Sibiu de la infokiosc-urile puse la dispoziţia publicului, informarea celor interesaţi cu privire la circuitul dosarelor, la modalitatea de accesare şi aflare a soluţiilor dosarelor aflate pe rolul celor două instanțe, precum şi simularea unui proces în care rolurile participanților la proces vor fi interpretate de studenții Facultății de Drept. Persoanele interesate sunt invitate să viziteze instituţia. În fiecare an la data de 25 octombrie este sărbătorită Ziua Europeană a Justiției Civile. Întrucât în acest an data de 25 octombrie 2014, calendaristic, este într-o zi de sâmbătă, evenimentul va fi organizat vineri, 24 octombrie 2014.


 

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE AL TRIBUNALULUI SIBIU


Facultatea de Drept

Copyright © 2017 Facultatea de Drept