Facultatea de Drept

Preselecție HEXAGON


Data postării 11.11.2016


În data de 22 noiembrie 2016, ora 10.00, în sala 023, va avea loc o preselecţie la disciplina Drept penal, în vederea stabilirii echipei (2 studenţi) care va reprezenta Facultatea de Drept a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, la Hexagonului Facultăţilor de Drept, organizat de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Stat din Chișinău.

Preselecţia va consta într-un test de 2 ore, pe formatul probei ştiinţifice specifice Hexagonului ( 2 subiecte de teorie: T.1 -partea generală + T.2- partea specială şi două speţe.).

La această preselecţie pot participa doar studenţii Facultăţii de Drept ai ULBS din anii III şi IV. În privinţa studenţilor din anul IV, pentru a participa, este necesar ca aceştia să fi obţinut minimum media generală 8 la disciplinele drept penal general şi drept penal special.

Studenţii din anul III care sunt interesaţi să participe la preselecţie, trebuie să fi obţinut minimum media generală 8 la disciplina drept penal general. La disciplina drept penal special, studenţii din anul III interesaţi vor primi subiecte adaptate doar la materia predată la zi.

Informaţii suplimentare: asist.univ dr. Ioana Păcurariu, asist.univ.dr. Laurenţiu Şoneriu (ioana.poiana@gmail.com; sone_laurentiu@yahoo.com).


Documente:

Preselecție Hexagon 2017 - Drept Penal.pdf

Facultatea de Drept

Copyright © 2017 Facultatea de Drept